Merken

Frankia

De Duitse merken FRANKIA & dochtermerk YUCON (by FRANKIA) staan reeds jaren bekend als de meest kwalitatieve en innovatieve merken op de markt. Dankzij 20 jaar aan nauwe samenwerking zijn we uitgegroeid tot de trotse nr1 importeur van FRANKIA motorhomes en YUCON campervans voor België.

Frankia draagt individualiteit hoog in het vaandel. Je kiest dus zelf de lengte, indeling, motorisatie, uitrustingsniveau en interieurdesign. Naast de beschikbare wagens kan elke Frankia kan uiteraard ook op bestelling gemaakt worden en de mogelijkheden zijn dan werkelijk eindeloos… we staan je dan ook met plezier bij voor de configuratie van jouw ideale motorhome. Om alle klanten voldoende aandacht en tijd te kunnen geven werken we hiervoor graag zoveel mogelijk op afspraak.

FRANKIA motorhomes zijn verkrijgbaar op Fiat en Mercedes chassis, en dit van 6,5 tot  meter. De Frankia PLATIN is bijvoorbeeld de absolute koploper op vlak van autonomie, en dat in combinatie met een exclusieve achterwielaandrijving op Mercedes-Benz. De FRANKIA I 740 PLUS is dan weer het meest populaire buitenbeentje, met zijn enorme leefruimte en zitgroep achteraan.

Bezoek Frankia
Frankia

Yucon

YUCON campervans zijn beschikbaar vanaf 5 meter, en ook in dit segment verrast Frankia met zijn innovatief concept op Mercedes-Benz, Fiat of Renault chassis. De Yucon is altijd een echte vierseizoenscamper: dankzij het volledig geïsoleerde interieur, optionele vierwielaandrijving en dieselverwarming rijd je door elke storm, recht het mooie weer tegemoet.

Wil je een iets stoerdere look? Ga dan voor onze Yucon K-PEAK 4X4. Hierbij geniet u van een standaard mooie uitgeruste van: 190PK krachtige motor met automatische transmissie, LEDbars aan de voorkant van de wagen, litiumbatterij 300Ah, lederen zetels.. Alles wat u nodig heeft om een autonome trip te maken. 

Bezoek Yucon
Yucon